Van contract tot uitbetaling in een oogwenk

Paymate is een digitaal portaal voor bedrijven die hun tijdelijke werknemers zelf willen inschrijven wanneer ze dat willen, binnen of buiten de normale kantooruren.

Met Paymate betaal je enkel per contract dat je doorgeeft en dit aan een voordelig tarief. Geen abonnements-, software- of andere verborgen kosten dus. Zo leg je de focus op wat er echt toe doet!

Geef HR-personeel vlot toegang tot het platform, beheer je contracten en regel je administratie. Je behoudt het overzicht van je facturen in een overzichtelijk dashboard. Toch hulp nodig? Raadpleeg onze handige FAQ of krijg persoonlijk advies van een expert via de hulplijn.

HR medewerker schrijft werknemers in met Paymate

De 6 unieke voordelen van Paymate

Voeg extra users toe

Als superuser registreer je gemakkelijk teamleden om voor jou met Paymate te werken, zoals je boekhouder of een HR-assistent. Je bepaalt zelf de rollen die de gebruikers mogen vervullen.

Beheer je contracten

Je hebt geen tussenpersoon meer nodig om de contracten van je tijdelijke medewerkers aan te maken. Dat doe je probleemloos zelf. Op 1-2-3 zijn je mensen wettelijk in orde om te starten.

Bewaar altijd het overzicht

Het overzichtelijke e-dashboard in je Paymate-app biedt een totaalbeeld van je contracten en medewerkers. Dankzij kleurcodes zie je in een oogopslag waar de gaten in je planning zitten of wie nog moet uitbetaald worden.

Betaal in 1 klik

In Paymate lopen je facturatie en betalingen op rolletjes. Al je facturen staan op 1 plek en zijn in 1 klik betaald. Dankzij de flexibele tekstvelden bepaal je zelf welke referenties er op je facturen komen, voor een vlotte verwerking in je boekhouding.

Hulp binnen handbereik

Met de handige app doe je alles probleemloos zelf maar dat betekent niet dat je geen ondersteuning krijgt. Heb je een vraag? Duik dan in de glasheldere FAQ-pagina. Nog meer expertise nodig? Via de betalende hulplijn krijg je meteen een ervaren consulent aan de lijn.

Regel vlot je administratie

Naast je contracten vereenvoudigt Paymate ook de rest van je loonadministratie. In een paar tellen roep je (omzet)rapporten of een sociale balans op. Ook onkosten, overuren en toeslagen zijn zó geregeld.